8. Bubenický festival Vysoké Mýto - 27.10.2018

12:00 otevření prostor pro veřejnost    
13:00 zahájení festivalu sál "B" 10 min
13:10 - 14:00 EDUARD ŠTĚPÁNEK  sál "B" 50 min
14:10 - 15:00 IVO BATOUŠEK  sál "A" 50 min
15:10 - 16:00 ALOIS HEDERVÁRI  sál "B" 50 min
16:10 - 17:00 NOISY POTS  sál "A" 50 min
17:05 - 18:25 GERGO BORLAI  sál "B" 80 min
18:35 - 19:25 PETR HATAŠ  sál "A" 50 min
19:25 - 19:35 vyhlášení soutěže o nejrychlejší ruce sál "A" 10 min
19:45 - 21:15 CHRIS COLEMAN  sál "B" 90 min
21:20 - 21:45 losování vstupenek o ceny sál "A" 25 min
21:45 - 22:15 společná autorgamiáda předsálí 30 min
       

 

 

- změna programu vyhrazena, časy jsou pouze orientační!
- letos přidáváme samostatný sál "C", kde budou vystaveny hudební nástroje a bude zde probíhat kvalifikace na DrumoMetru
- sál "C" bude otevřen od 12:00 do 18:00

*od 13.00 do 16.00 bude v sále "C" probíhat kvalifikace na DRUMO METRU, které se může každý návštěvník účastnit.
Pozor, kontrolováno bude, aby se jednalo o single údery!

**večerního losování se může zúčastnit každý, kdo si zakoupí vstupenku na festival

planek sal A B na web 500x395

Partneři festivalu

sonor Ufip110
zildjian balbex
meinl90 audiomaster
mapex2 istanbul logo
praha music center muzikus
3dmusic roland
sonorista drums100
yamaha dream trans
johnnie walker gretsch
paiste gewamusic
pigsticks bici cz
ludwig vykup bicich
british drum keo percussion

Jaroslav
Heikenwälder

 

  • mklub typo lg

 

muzikus

beat

rockapop web

slusnej kanal

  • vysoke myto
  • pk logo